Makkelijk-goedkoop-autohuren.png

Een personenbus huren in Stadskanaal! 

Wil je met veel mensen op pad en past het niet in je eigen auto? Dan heeft Autohopper Autoverhuur in Stadskanaal, Winschoten en Emmen de oplossing voor jou. Bij Autohopper Autoverhuur huur je een of meerdere personenbus(sen) waarmee je met 9 personen per bus in kan. Of een bus met een dubbele cabine waar je met 6 personen in kan en waar achterin nog een grote laadruimte is zodat je ook nog eens een hoop spullen kan meenemen. 

Een reservering of prijsberekening maken

Klik op onderstaande afbeelding naar keuze om een reservering of prijsberekening te maken voor de personenbus naar keuze. Wilt u telefonisch contact? Bel 0599-659333

Waarom een personenbus huren?

Als je een grote groep mensen moet vervoeren is het natuurlijk veel makkelijk om een personenbus te huren, of zelfs meerdere bussen als de groep erg groot is. Je kan met maximaal 9 personen in een personenbus of met 6 personen in een bus met een dubbele cabine maar dan heb je ook nog eens een hoop laadruimte. Het voordeel van het huren van een personenbus is dat je maar 1 bestuurder nodig hebt, je maar 1 keer brandstof, parkeerkosten etc hebt. En het is natuurlijk veel gezelliger om met z’n alleen in 1 bus te zitten, dan begint je uitje al gelijk en komt de sfeer er al gelijk in. Het huren van een personenbus is bijv handig als je een kinderfeestje hebt, een vrijgezellenfeest of voor scholen die op kamp gaan of een dagje uit. Ook komt het veel voor dat mensen met een personenbus op zomervakantie of wintersport gaan. Dan heb je lekker de ruimte, en mocht je meer ruimte nodig hebben dan is het zelfs mogelijk om de bus uit te rusten met een dakkoffer zodat je nog meer spullen mee kan nemen. In de vakantieperiode hebben wij vaak speciale acties waardoor het nog voordeliger is en zeker als je de kosten ook nog eens onder de zitplaatsen verdeelt. Mocht je vragen hebben neem dan gerust even contact op. We denken graag met je mee. 

Wil je meer informatie over onze personenbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 0599-659333

Waar vind je ons? In de buurt van Stadskanaal, Nieuw-Buinen, Musselkanaal, Wildervank of Borger? Dan kunt u ons makkelijk vinden aan de Kathodeweg 1 in Stadskanaal (Kia en Nissan dealer, Vakgarage en Autohopper).