vakgaragevirena_aixam_header

AIXAM VIRENA EMMEN

VIRENA STAPT IN NIEUWE MOBILITEIT!

NAAM OPGEBOUWD

Virena Autogroep is al jaren het aanspreekpunt in de regio als het gaat om betrouwbare mobiliteit. Vanaf 1 januari 2021 is daar ook een mooie uitbreiding bijgekomen; het AIXAM brommobiel dealer schap. 

VEEL AANBOD

AIXAM heeft een breed aanbod van producten. Een nieuwe AIXAM koopt u al vanaf € 9.499,- rijklaar. Wat veel mensen niet weten is dat AIXAM ook een volledig elektrische “zoefmobiel” in het assortiment heeft. Deze uitvoering wordt steeds populairder. Met een netto actieradius van 80 kilometer kunt u overal komen en binnen 3 en een half uur is hij weer opgeladen aan een normaal stopcontact. Heeft u veel te vervoeren; dan kan u kiezen voor een D-Truck van AIXAM. Kortom; voor elk wat wils! Een AIXAM staat bekend om haar veiligheid en moderne vormgeving. Je kan al bijna praten van een echte mini-auto. Zaken als ABS, Airconditioning en Apple CarPlay behoren tot de mogelijkheden.

PRIVATE LEASE

Sinds kort kunt u via AIXAM en Virena Autogroep ook diverse AIXAM modellen Private Leasen. Zo heeft u voor een gunstig maandbedrag de beschikking over een gloednieuwe AIXAM tegen een scherp maandtarief. Alle kosten voor het rijden waaronder verzekering en onderhoud zitten in het bedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken en na twee jaar levert u uw AIXAM weer in voor een nieuw model.

MOBIEL BLIJVEN

Veel mensen gingen u voor met de aanschaf van een AIXAM. Als u in het bezit bent van een AM-rijbewijs (het oude bromfiets certificaat) mag u een brommobiel besturen. Dreigt u uw rijbewijs B te verliezen dan kan VIRENA u advies geven wat u moet doen om het AM-rijbewijs wel te behouden! Zo kunt u toch uw kleinkinderen blijven bezoeken of zelf de boodschappen blijven doen of lekker of vakantie gaan met de AIXAM zoals zovelen doen.

KENNISMAKEN

Altijd al eens een moderne en veilige AIXAM willen bewonderen? Kom dan kennis maken in onze showrooms. We hebben de nieuwste modellen voor u op voorraad staan. Zo kunt in alle rust bijgepraat worden over alle ins en outs.