Brink Trekhaken

Brink (Thule) produceert en levert verschillende soorten trekhaken. Brink is marktleider op het gebied van trekhaken en vrijetijdsproducten voor uw auto. Door jarenlange productinnovatie is Brink de concurrentie vele kilometers voorgebleven: de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast de vaste trekhaak heeft Brink de wegdraaibare en de afneembare trekhaak ontwikkeld. Zeer goede alternatieven, die u het gemak bieden van een trekhaak zonder daarvoor het fraaie uiterlijk van uw auto aan te tasten.

In 2006 werd Brink overgenomen door Thule. Deze overname zorgde ervoor dat de naam veranderde van trekhaken van Brinkman naar Thule. Echter werd in 2016 de keuze gemaakt om afstand te doen van de trekhaken divisie waardoor dit weer geproduceerd ging worden onder de vertrouwde naam Brink. 

Verschillende type Brink trekhaken

Er zijn verschillende soorten trekhaken van Brink zoals de afneembare trekhaak, vaste trekhaak, wegdraaibare trekhaak, fietsendrager trekhaak en de flenskogel trekhaak. Afhankelijk van uw wensen en behoefte kunnen wij u voorzien van de meest geschikte trekhaak. 

Kosten Brink trekhaak 

Bent u benieuwd naar de prijs wanneer u een trekhaak wilt aanschaffen en wil laten monteren? Vul in onderstaande module uw kenteken in en krijg direct een prijsoverzicht per trekhaaktype. 

Brink Trekhaak

Vakgarage vertrouwt op de kwaliteit van de trekhaken van Brink. De vaste trekhaak van Brink is een conventionele trekhaak en is het laagst geprijsd van alle trekhaken. Net als bij andere trekhaken wordt ook bij de ontwikkeling van de vaste trekhaak gelet op het design van de auto. Bijvoorbeeld door het vermijden van een bumperuitsnede. Vaste trekhaken van Brink zijn leverbaar voor vrijwel elke auto. Voor sommige modellen is een flensuitvoering (2- of 4-gats) verkrijgbaar.